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The art and science of culinary preparation : a culinarian's manual /

Por: Chesser, Jerald W.
Colaborador(es): Chesser, Jerald W.
Tipo de material: materialTypeLabelLibroEditor: St. Augustine, Fla. : Educational Institute of the American Culinary Federation, 1992Edición: 1st ed.Descripción: xi, 586 pages. : black and white illustrations ; 29 cm.ISBN: 0963102311.Tema(s): Cooking | Food serviceClasificación CDD: 641.5
Contenidos:
Section I. General Information – Section II. Essential knowledge for understanding culinary preparation – Section III. Hot food preparation – Section IV. Garde manger – Section V. Baking --
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Tipo de ítem Ubicación actual Colección Signatura Copia número Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Libro Libro Biblioteca Especializada Sede C
General
Colección General 641.5 C524a (Navegar estantería) 1 Disponible 008579

Includes bibliographical references (p. 571-572) and index.

Section I. General Information – <br /> Section II. Essential knowledge for understanding culinary preparation – <br /> Section III. Hot food preparation – <br /> Section IV. Garde manger – <br /> Section V. Baking -- <br />

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