The art and science of culinary preparation : a culinarian's manual /
Por: Chesser, Jerald W.
Colaborador(es): Chesser, Jerald W.
Tipo de material: LibroEditor: St. Augustine, Fla. : Educational Institute of the American Culinary Federation, 1992Edición: 1st ed.Descripción: xi, 586 pages. : black and white illustrations ; 29 cm.ISBN: 0963102311.Tema(s): Cooking | Food serviceClasificación CDD: 641.5
Contenidos:
Section I. General Information –
Section II. Essential knowledge for understanding culinary preparation –
Section III. Hot food preparation –
Section IV. Garde manger –
Section V. Baking --
Tipo de ítem | Ubicación actual | Colección | Signatura | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Libro | Biblioteca Especializada Sede C General | Colección General | 641.5 C524a (Navegar estantería) | 1 | Disponible | 008579 |
Includes bibliographical references (p. 571-572) and index.
Section I. General Information – <br /> Section II. Essential knowledge for understanding culinary preparation – <br /> Section III. Hot food preparation – <br /> Section IV. Garde manger – <br /> Section V. Baking -- <br />
No hay comentarios para este ejemplar.