The professional chef /
Por: The Culinary Institute of America.
Colaborador(es): The Culinary Institute of America.
Tipo de material: LibroEditor: Hoboken, N.J. : John Wiley & Sons, 2006Edición: 8th ed.Descripción: xvi, 1215 pages. : illustrations, color photographs ; 29 cm.ISBN: 0764557343 (cloth : alk. paper); 9780764557347.Tema(s): Quantity cookingClasificación CDD: 641.5 Recursos en línea: Table of contents
Contenidos:
List of recipes –
Part one: the culinary professional –
Part two: World cuisines –
Part three: tools and ingredients in the professional kitchen –
Part four: Stocks, sauces, and soups –
Part five: Meats, poultry, fish, and shellfish –
Part six: Vegetables, potatoes, grains and legumes, and pasta and dumplings –
Part seven: breakfast and garde manger --
Part eight: baking and pastry –
Appendix –
Glossary –
Readings and resources –
Recipe index –
Subject index –
Tipo de ítem | Ubicación actual | Colección | Signatura | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras |
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Libro | Biblioteca Especializada Sede C General | Colección General | 641.5 T374p (Navegar estantería) | 1 | Disponible | 008581 |
Navegando Biblioteca Especializada Sede C Estantes , Ubicación: General Cerrar el navegador de estanterías
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641.5 G627c El cocinero científico Cuando la ciencia se mete en la cocina | 641.5 P438q La química en el arte de cocinar : | 641.5 P818p Pastas rellenas | 641.5 T374p The professional chef / | 641.502 N468u Una base sólida para la cocina profesional / | 641.5024 T374p Study Guide to Accompany : | 641.5622 S827c Colección diversión en la cocina |
Includes bibliographical references (p. 1190-1196) index.
List of recipes – <br /> Part one: the culinary professional – <br /> Part two: World cuisines – <br /> Part three: tools and ingredients in the professional kitchen – <br /> Part four: Stocks, sauces, and soups – <br /> Part five: Meats, poultry, fish, and shellfish – <br /> Part six: Vegetables, potatoes, grains and legumes, and pasta and dumplings – <br /> Part seven: breakfast and garde manger -- <br /> Part eight: baking and pastry – <br /> Appendix – <br /> Glossary – <br /> Readings and resources – <br /> Recipe index – <br /> Subject index – <br />
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