Fish & Shellfish /
Por: Olney, Richard.
Colaborador(es): Duns, Alan [Photographer ].
Tipo de material: LibroEditor: Nederland: Time Life Books, 1979Descripción: 184 pages: black-and-white tables, illustrations, color photographs; 28 cm.ISBN: 705405923.Tema(s): Fish | ShellfishClasificación CDD: 641.692
Contenidos:
Introduction --
1. Poaching and steaming --
2. Stewing and braising --
3. Baking --
4. Frying and grilling --
5. Miscellaneous preparations --
Anthology of recipes --
Recipe index --
General index and glossary --
Recipe credits --
Acknowledgements and picture credits --
Tipo de ítem | Ubicación actual | Colección | Signatura | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras |
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Libro | Biblioteca Especializada Sede C General | Colección General | 641.692 O42f (Navegar estantería) | 1 | Disponible | 008582 |
Introduction -- <br /> 1. Poaching and steaming -- <br /> 2. Stewing and braising -- <br /> 3. Baking -- <br /> 4. Frying and grilling -- <br /> 5. Miscellaneous preparations -- <br /> Anthology of recipes -- <br /> Recipe index -- <br /> General index and glossary -- <br /> Recipe credits -- <br /> Acknowledgements and picture credits --
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