Normal view MARC view ISBD view

Análisis de los alimentos : manual de laboratorio traducción de Ana Cristina Ferrando Navarro ; revisión de Miguel Ángel Usón Finkenzeller.

Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Zaragoza : Editorial Acribia, 2007Edition: Edición S. Suzanne Nielsen.Description: ix, 160 p. ; 26 cm.ISBN: 9788420010595.Contained works: Ferrando Navarro, Ana Cristina [tr.] | Usón Finkenzeller, Miguel Angel [rev.] | Nielsen, Suzanne [ed.].Subject(s): Alimentos -- Análisis -- Manuales de laboratorio | Composición química de los alimentos. -- Manuales de laboratorio | Control de alimentos -- Manuales de laboratorio | Alimentos -- Análisis -- Técnicas | Control de alimentos -- Manuales de laboratorioDDC classification: 543.1
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libro Libro Biblioteca Central
General
Colección General 543.1 A532a (Browse shelf) Ej.1 In transit from Biblioteca Central to Biblioteca Especializada Sede C since 24/05/2024 002166

Incluye bibliografías.

Food analys laboratory manual.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha