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Fish & Shellfish /

Por: Olney, Richard.
Colaborador(es): Duns, Alan [Photographer ].
Tipo de material: materialTypeLabelLibroEditor: Nederland: Time Life Books, 1979Descripción: 184 pages: black-and-white tables, illustrations, color photographs; 28 cm.ISBN: 705405923.Tema(s): Fish | ShellfishClasificación CDD: 641.692
Contenidos:
Introduction -- 1. Poaching and steaming -- 2. Stewing and braising -- 3. Baking -- 4. Frying and grilling -- 5. Miscellaneous preparations -- Anthology of recipes -- Recipe index -- General index and glossary -- Recipe credits -- Acknowledgements and picture credits --
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Tipo de ítem Ubicación actual Colección Signatura Copia número Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Libro Libro Biblioteca Especializada Sede C
General
Colección General 641.692 O42f (Navegar estantería) 1 Disponible 008582

Introduction -- <br /> 1. Poaching and steaming -- <br /> 2. Stewing and braising -- <br /> 3. Baking -- <br /> 4. Frying and grilling -- <br /> 5. Miscellaneous preparations -- <br /> Anthology of recipes -- <br /> Recipe index -- <br /> General index and glossary -- <br /> Recipe credits -- <br /> Acknowledgements and picture credits --

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